Home > Fotbal > Becali, supărat pe ultrasi: “Voi faceți rău clubului”

Becali, supărat pe ultrasi: “Voi faceți rău clubului”

becali-suparat-suporteri

FCSB a fost amendată de către UEFA în urma scandărilor rasiste ale fanilor de la meciul de acasă cu Saburtalo. De altfel, forul european a suspendat inclusiv peluza la partida retur cu Dunjaka de joia viitoare. Becali a reacționat după această decizie, acuzându-i pe suporteri că fac rău echipei.

La partida retur cu Saburtalo de joia trecută din Conference League, suporterii FCSB au avut mai multe scandări rasiste adresate rivalilor de la Rapid. UEFA s-a sesizat și a amendat clubul din Berceni cu 50.000 de euro și a suspendat peluza pentru următorul meci de acasă din Europa.

Deși fanii au revenit în număr foarte mare la stadion în acest start de campionat, inclusiv la meciul de aseară din deplasare cu Dunjaka a fost o prezență mare a suporterilor roș-albastrii, aceștia creează probleme în tribune, făcându-l pe patronul Becali să îi tragă la răspundere.

Becali: “Sunt idiot să plătesc amenzi”

Gigi Becali a reacționat vehement la adresa suporterilor după ce a fost nevoit să plătească amenda de 50.000 de euro către UEFA. Omul de afaceri consideră că suporterii ar trebui să se bucure de spectacolul din tribune și nu să se axeze pe scandări xenofobe adresate rivalilor.

“M-am reîntors datorită suporterilor, dar vreau să le transmit așa: nu mai vreau să plătesc bani pentru amenzi! Am plătit 50.000 de euro, ne-a amendat UEFA. Sunt bani mulți 50.000 de euro.

Voi faceți rău clubului! Să dea Becali banii? Sunt idiot? De ce strigă ‘am avut și vom avea mereu boală pe țigani?’ Ce țigani, mă? De ce să plătesc eu 50.000? Ce e asta?! Că nu înțeleg. Ce țigani? 

Ce să-i mai spun lui Mustață? Acum, vom juca cu cu Streda, iar peluza e suspendată. Peluza e suspendată pentru meciul cu unguri. Iar strigă ‘Afară cu ungurii din țară’, apoi ne vor suspenda de tot terenul. Pentru ce, mă? Vreți să vedeți spectacol sau să scandați voi de țigani și unguri? În Anglia, ăia cântă încontinuu. De ce să strige afară cu ungurii din țară? E țara lor. Zic eu de Orban, că mă bat cu guvernul ungar, dar o spun mai mult în glumă”, a declarat Becali în direct la PRO Arena.

 

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×