Home > Fotbal > Dică, după succesul cu Dunajka: “Mai avem nevoie de jucători”

Dică, după succesul cu Dunajka: “Mai avem nevoie de jucători”

nicolae-dica-dunajska-fcsb

FCSB a reușit o victorie importantă în Slovacia contra celor de la Dunajka Streda în prima manșă a turului III preliminar din Conference League. Nicolae Dică a oferit o primă reacție după victoria din Slovacia.

Spre deosibire de meciul din turul precedent cu Saburtalo când au plecat cu handicap după prima manșă, FCSB va pleca cu prima șansă după acest rezultat în partida retur care va avea loc joia viitoare pe National Arena.

Partida din această seară a reprezentat o premieră în acest sezon pentru FCSB. Roș-albastri au reușit să păstreze poarta apărată de Târnovanu intactă.

Dică: “Sunt supărat pentru ultimele douăzeci de minute”

La conferința de presă de după meci, Nicolae Dică s-a declarat mulțumit per total pentru evoluția elevilor săi, însă a tras și un semnal de alarmă pentru ultimele două zeci de minute de joc când aștepta mai multe de la echipa sa.

“Ne așteptam la o partidă extrem de dificilă.Consider că am făcut 70 de minute bune, în special în prima repriză am reușit să facem un presing sus, să ne creem câteva ocazii. Într-adevar au avut și ei o ocazie mare din faza fixă, dar per total am fost agresivi și solizi. A doua repriză am început bine, ne-am creat ocazii. Am făcut pasul înapoi, nu trebuia să se întâmple asta. Am reușit apoi să marcăm, a venit și cartonașul lor roșu. Sunt supărat pentru ultimele douăzeci de minute, trebuia să continuăm presingul să marcăm și golul doi. Dar per total sunt mulțumit și îi felicit pe băieți pentru meciul de astăzi”, a declarat Dică la conferința de presă.

“Nu sunt mulțumit că nu am ținut mai mult de minge, s-a văzut că suntem o echipă tănără fără experiență care trebuie să crească. Am încredere în ei că vor învăța din aceste meciuri. Ei sunt tineri, dar vom încerca ca din acești jucători tineri, doi-trei să devină liderii de care are nevoie echipa”, a completat Dică.

Dică mai cere întăriri

Deși a FCSB s-a întărit serios în ultimele zile, Dică consideră că banca de rezerve nu este încă destul de solidă. El a dezvăluit că a vorbit cu patronul pentru noi achiziții.

“Dawa este un jucător agresiv și are momente când atacă decisiv. Trebuie să mai lucrăm la asta, pentru că am avut emoții că va lua al doilea cartonaș galben. Mă gândeam să îl schimb, dar le-am spus celorlalți jucători să îl calmeze și a fost totul ok. Au venit Rusu și Miculescu, sunt mulțumit de ce au arătat astăzi. Mai avem nevoie de jucători, am discutat cu Meme și cu patronul și vom încerca să mai aducem”, a concluzionat Dică.

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×