Home > Liga 1 > Becali si-a schimbat discursul: “Tavi Popescu valorează 5 lei”

Becali si-a schimbat discursul: “Tavi Popescu valorează 5 lei”

becali-tavi-popescu-5-lei

FCSB s-a încurcat acasă în fața celor de la U Cluj la debutul în noul sezon al Superligii. După partidă, patronul Gigi Becali a fost iritat de prestația jucătorilor săi, considerând că aceștia nu valorează nimic.

Deși nu cu mult timp în urmă Becali spera să obțină zeci de milioane de euro în schimbul jucătorilor săi, după meciul din această seară, omul de afaceri și-a schimbat în totalitate discurcusul, amenințând chiar că va ieși din fotbal.

Becali consideră că niciunul dintre jucătorii săi nu valoarează mai mult de câțiva lei, iar dacă aceștia nu vor reuși calificarea în grupele Conference League el nu mai are de ce continua să finanțeze FCSB.

Becali: “Nu am ce face cu jucătorii aștia”

Patronul celor de la FCSB are în plan să vândă toți jucătorii cu salarii mari. Problemele de sănătate pe care le are Neluț Varga l-au îngrijorat pe Becali care nu ar vrea să ajungă și el în aceeași situație. Singurul lucru care l-ar putea face pe omul de afaceri să se răzândească ar fi calificarea în grupele Conference League.

“Vreau să-l vând pe Olaru, îl dau și pe Tănase să scap de 30 de mii, îl dau și pe Coman, scap de alți 20 de mii. De ce să mă duc la Spital cum a pățit Neluțu, că îi dau 15 mii, 20 de mii salariu.

Nu mai caut atacant, pentru că eu caut să lichidez acum. Apoi să jucăm și noi pentru locul 5,6,2,1, nu mai am ce face. Nu mai pot să stau. Am ajuns la concluzia că nu ai ce face cu jucătorii ăștia

Dacă ajung în Conference League amân lichidarea, apoi prelungim agonia”, a declarat Becali în direct la Digi Sport.

Becali avertizează: “Nu e un accident”

Omul de afaceri nu crede că rezultatul din această a fost o simplă întâmplare. El este convins că jucătorii săi s-au crezut mult prea devreme vedete, iar acest lucru s-a văzut în evoluțiile de pe teren. Deși până nu de mult Becali spera să obțină zeci de milioane în schimbul fotbalistilor lui, acum acesta crede că adevărata lor valoare este undeva la câțiva lei.

“Dacă mă sună arabii și îmi zic: ‘Bă, cât vrei, 7 milioane? Dă-ne tu 700 să îl luăm. Nu-ți dau nici 7 euro pe el. Nu-ți dau nici atât pe Olaru. Pe Tavi cât vrei, 50 de milioane? Nu-ți dau nici 50 de lei!’.

Nu e un accident. Oamenii s-au crezut vedete. Olaru crede că așteaptă jucătorii după el. Acum zic așa, următorul meci pot să zic că Tavi face 100. Dumneata m-ai întrebat de meciul ăsta.

Acum, Tavi face 5 lei, Olaru 7 lei. Daca i-aș cumpăra, eu n-aș da nici 5 lei pe ei. Eu aștept să le iasă fumurile din cap. Olaru crede că vine mingea singură la el la picior.

Noi de ce n-am pasat? Pentru că Tavi când vine mingea la el e vedetă, driblează și se ține cu adversarul scai după el”, a completat Becali.

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×