Home > News > Becali reziliază contracte la FCSB și efectuează noi transferuri: „Atât mă interesează. Apoi, mai vedem” 

Becali reziliază contracte la FCSB și efectuează noi transferuri: „Atât mă interesează. Apoi, mai vedem” 

Becali-reziliază-contracte-la-FCSB-și-efectuează-noi-transferuri

Strategiile pentru cupele europene sunt bine conturate în planul lui Becali după ce a lăsat liberi unii jucători și a realizat trei transferuri pentru cele 10 milioane de euro din Europa.

Gigi Becali a adus la FCSB în această vară trei jucători: Alexandru Băluță, Siyabonga Ngezana și Damjan Djokovic. El se simte încrezător că echipa va obține rezultate bune în competițiile europene după aceste transferuri.

Becali a dezvăluit că principalul obiectiv este calificarea în grupele Conference League, deoarece aceasta ar aduce un câștig financiar important, urmând apoi să-și stabilească planurile pentru Superliga.

„Eu am făcut! Am făcut curățenie și am adus niște jucători valoroși, care să nu aibă emoții, jucători cu experiență. Acum, ei ce spun, și antrenorii, și jucătorii, ați văzut, chiar și Coman, că o să-i batem pe toți! Și așa cred și eu! Pentru că nu văd cine ne poate sta în cale, nimeni nu s-a întărit cum ne-am întărit noi, jucătorii pe care i-am luat noi sunt valoroși.

Asta vom vedea, dar pe mine ce mă interesează în primul rând e calificarea, adică banii, asta am eu în cap. Voi, ce aveți voi în cap, ce spun alții, problema lor! La mine sunt banii, că fără nu poți. Trebuie să luăm banii din Conference League, 7-8-10 milioane, cât or fi. După o să vedem ce mai facem”, a declarat latifundiarul din Pipera.

Ce contracte s-au terminat la FCSB vara aceasta

În această vară, jucătorii de la FCSB care au plecat includ Iulian Cristea (28 de ani, la Rapid), Răzvan Oaidă (25 de ani, la Rapid), Sorin Șerban (23 de ani, la ACSM Poli Iași), Ovidiu Horsia (22 de ani, la CSM Alexandria), Billel Omrani (30 de ani, liber), Joonas Tamm (31 de ani, liber), Boban Nikolov (28 de ani, liber) și Deian Sorescu (25 de ani, la Rakow).

De asemenea, Alexandru Musi (18 ani) a fost împrumutat până la finalul sezonului 2023-2024 la Petrolul Ploiești, în timp ce Ovidiu Perianu (21 de ani) a fost trimis de FCSB la U Cluj.

FCSB va începe sezonul 2023-2024 în Superliga cu un meci în deplasare împotriva FC U Craiova, echipă care a pierdut procesul pentru palmares cu Universitatea Craiova. Meciul va avea loc duminică, 16 iulie, la ora 21:30. Partida din prima etapă va fi transmisă live prin Video Online pe ProSport și televizat pe canalele Digi Sport 1, Prima Sport 1 și Orange Sport.

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×