Home > Fotbal > Mustață răspunde la declarațiile lui Chipirliu: ”E grav pentru Talpan”

Mustață răspunde la declarațiile lui Chipirliu: ”E grav pentru Talpan”

mustata-ironii-chipirliu

Liderul Peluzei Nord FCSB, Gheorghe Mustață, l-a ironizat pe unul dintre cei mai buni jucători ai CSA Steaua în urma declarațiilor date pentru presă.

Bogdan Chipirliu (30 de ani), golgheterul „militarilor”, a povestit într-un interviu despre faptul că a crescut cu meciurile echipei FCSB.

Nu pot să spun că am ținut cu Steaua, dar, când am crescut eu, era cam singura echipă care avea performanțe.”, a declarat acesta într-un interviu.

Omul a spus adevărul

În urma acestor declarații, Gheorghe Mustață nu a ezitat să îl ironizeze pe fotbalist, mai ales dupa ce acesta s-a mândrit cu meciurile echipei lui Gigi Becali din cupele europene. Liderul Peluzei Nord l-a catalogat pe Bogdan Chipirliu drept un ”stelist adevărat”.

L-ați nenorocit pe băiat. L-ați terminat de tot cu nea Florin Talpan. E grav pentru nea Florin dacă până și jucătorii de la ei au început să se mândrească cu palmaresul și cu parcursul nostru, adică cu parcursul Stelei adevărate.  Voi vă dați seama ce a spus Chipirliu acum? Omul ăsta a spus adevărul. Ce vreți să zică săracu’, dacă el a crescut cu meciurile Stelei lui Goian, Rădoi și Bănel Nicoliță?

Era echipa asta din Liga 2 la care el joacă acum la vremea aia pe undeva? Echipa asta a lui a apărut în 2017. Iar acum omul a spus adevărul și doar adevărul. A spus că a trăit cu meciurile Stelei adevărate și l-a fascinat parcursul nostru din Cupa UEFA și din grupele Ligii Campionilor. Ce mai e de zis? Nu îl știți pe Chipirliu? Însă, totuși îl felicit și îi spun un mare bravo și sper că și Adi Popa va învăța de la el cum e treaba cu palmaresul.”, a declarat Mustață pentru Prosport.

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×