Home > Liga 1 > Prezența FCSB, limitată în Ghencea

Prezența FCSB, limitată în Ghencea

Prezența-FCSB-limitată-în-Ghencea

FCSB s-a întors în Ghencea după 8 ani și a învins-o pe CFR Cluj cu scorul de 1-0. Suporterii au ocupat tribunele stadionului în număr mare, oferind un spectacol impresionant.

Restricții și controverse: FCSB și clauza contractuală

FCSB a desfășurat un meci în Ghencea, dar aparițiile echipei roș-albastre pe această arenă par a fi limitate. CSA a inclus o clauză specială în contractul de închiriere, care a fost încălcată chiar de jucătorii vicecampioanei.

Patronul celor de la FCSB a fost obligat prin contract să înceteze să susțină că FCSB este Steaua, dacă dorește ca elevii coordonați de Elias Charalambous să continue să dispute meciurile pe stadionul din Ghencea.

“Ne bucurăm foarte mult că o să jucăm în Ghencea. Eu sunt la Steaua și vreau să dau tot ce e mai bun”, spunea Adrian Șut după victoria cu CSKA 1948 Sofia, în timp ce Andrea Compagno transmitea după victoria cu Oțelul că “eu mă gândesc doar la Steaua”.

Afirmațiile făcute de cei doi fotbaliști au fost utilizate ca bază de argumentare de către CSA Steaua, care își propune să impună o interdicție pentru echipa lui Gigi Becali de a juca în Ghencea.

După întoarcerea în Ghencea, membrii echipei FCSB au rămas pe teren și au interpretat cântece alături de suporteri, ulterior pozând în fața tribunei și a tabelei de scor.

O contribuție semnificativă la atmosfera din timpul spectacolului de pe teren a avut-o Mihai Stoica, managerul general al FCSB, care a urcat în tribună și a celebrat alături de liderul galeriei, Gheorghe Mustață.

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×