Home > Liga 1 > Becali lanseaza o acuzatie grava: “Kovacs si-a luat apartament de la firma lui Nelu Varga”

Becali lanseaza o acuzatie grava: “Kovacs si-a luat apartament de la firma lui Nelu Varga”

becali-kovacs-apartament-varga

FCSB a fost invinsa aseara la Arad dupa o partida in care brigada de arbitrii a luat mai multe decizii controversate. Astazi, Gigi Becali a adus cateva acuzatii despre jocul de culise care se face impotriva echipei sale.

FCSB a pierdut aseara in premiera in aceasta editie de campionat, scor 1-2 la Arad cu UTA. Centralul George Gaman a luat cateva decizii impotriva vice campioanei, printre care un penalty si doua eliminari.

Penalty-ul prin care aradenii au restabilit egalitatea a fost dictat in urma consultatii lui George Gaman cu arbitrul VAR al partidei, Szabolcs Kovacs. Acest lucru l-a scos din minti pe Gigi Becali care a lansat acuzatii extrem de grave la adresa lui Istvan Kovacs, despre care crede ca ar face jocurile celor de la CFR Cluj.

Becali: “Ungurii au ceva cu mine”

Becali a pus infrangerea de aseara in totalitate pe seama arbitrajului. El crede ca Szbolcs Kovacs, fratele lui Istavan Kovacs, ar fi luat decizii impotriva echipei sale din cauza faptului ca ei ar fi apropiati de CFR, locuind inclusiv in Cluj Napoca.

Totodata, Becali sustine ca Istvan Kovacs locuieste intr-un bloc facut de firma lui Nelu Varga, patronul celor de la CFR. Patronul ros-albastrilor vrea o verificare meticuloasa despre modul in care arbitrul FIFA a intrat in posesia apartamentului respectiv.

La meciul de aseară trebuie comentat doar arbitrajul. L-au câştigat arbitrii. Nu atinge mâna şi tu zici că e 11 metri. Nu vezi? S-a împins mâna, da, dar dacă mă loveşti cu ceva în piept se duce şi mâna din instinct. Chiar dacă a atins mâna, a atins întâi pieptul, o altă parte a corpului şi nu e 11 metri. Cică a ţipat ăla, Istvan (n.r – se referă la Szabolcs Kovacs, fratele lui Istvan Kovacs). Eu îl întreb pe Istvan dacă mai are ceva nepoţi să mă ţină toată viaţa în lovituri d-astea. De când sunt în fotbal, numai belele am avut cu Istvan. Arbitru mare a fost şi este şi acum, dar când mă arbitrează pe mine greşeşte, nu mai e mare. Acum mi l-a dat şi pe fra-su. De unde l-a scos, bă, din căciulă? Mai are vreun nepot să-l facă arbitru, să fie toţi ungurii la mine? Cum să mai iei campionate aşa? 

Ei, ungurii, au ceva cu mine. Ce au? Eu mă lupt cu CFR-ul. Ei stau la Cluj. Din informaţiile mele, Istvan are apartament cumpărat în blocul de la firma lui Nelu Mureşan (n.r – se referă la Nelu Varga, patronul lui CFR Cluj). Trebuie văzut integritatea, Federaţia cu câţi bani l-a luat. Cât e metrul pătrat? 1.800? Cu cât ţi l-a dat ţie?”, a declarat Becali in aceasta dupa-amiaza.

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×