Home > Liga 1 > FCSB pierde la Arad primul meci din acest campionat

FCSB pierde la Arad primul meci din acest campionat

uta-fcsb-superliga

UTA Arad a învins-o în această seară pe teren propriu pe FCSB cu scorul de 2-1 (1-1) în ultima partidă a etapei a șaptea din Superliga.

Florinel Coman a deschis scorul în minutul 4 finalizând sigur din interiorul carelui o fază superbă construită de oaspeți. Fabry a restabilit egalitatea în minutul 18 dintr-un penalty dictat în urma unui hent în careu al lui Pantea.

Cooper a adus victoria gazdelor în minutul 60 cu un șut imparabil din marginea carelui după o minge deviată la o centrare pe jos a lui Pop.

Cu această victorie, UTA acumulează șapte puncte și urcă pe locul 12 în clasament. FCSB rămâne pe primul loc cu 15 puncte.

Etapa viitoare, UTA va juca în deplasare cu Sepsi, iar FCSB va primi vizita celor de la CSU Craiova.

Detaliile meciului

Echipele de start

UTA: Iacob – Rodrigues, Stolnik, Markov, Aly Abeid – Fabry (Holst 90), Marku, Freitas (Carp 79) – Pop ( Mihai 90), Cooper (Vucenovic 64), Stahl (Dumitraşcu 79). Antrenor: Mircea Rednic;

FCSB: Târnovanu – Pantea, Dawa, Chiricheş (Ngezana 77), Radunovic – Olaru, Ov. Popescu, Djokovic ( Creţu 77) – Miculescu (Oct. Popescu 46), Compagno (Radaslavescu 69), Coman. Antrenor: Elias Haralambous;

Arbitrii

George Cătălin Găman – Adrian Popescu, Raul Ghiciulescu;

Cartonașe galbene

UTA: Stahl 13, Freitas 67, Stolnik 75, Iacob 86, Aly Abeid 86;

FCSB: Pantea 17, Compagno 63, Coman 75;

Cartonașe roșii

FCSB: Pantea 45+4, Coman 83;

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×