Home > Fotbal >  Becali anunță revenirea în Ghencea: “Normal că vom juca pe stadionul Steaua”

 Becali anunță revenirea în Ghencea: “Normal că vom juca pe stadionul Steaua”

becali-revenire-fcsb-ghencea

Revenirea celor de la FCSB în Ghencea a fost un subiect extrem de dezbătut în sezonul trecut. Cu toate eforturile făcute de Becali, cei de la CSA nu i-au permis echipei sale să evolueze pe stadionul Steaua. Acum, după un proiect de lege depus de către cei de la USR, patronul roș-albastrilor speră că lucrurile se vor schimba din sezonul viitor.

FCSB a avut nenumărate tentative de a evolua pe stadionul din Ghencea în sezonul trecut. Cu toate acestea cei de la CSA Steaua au făcut tot posibilul să blocheze accesul formației lui Becali pe arena inaugurată anul trecut. Fanii echipei armatei din Peluza SUD au cerut și ei în nenumărate rânduri ca nicio altă echipă în afara CSA să nu evolueze pe acel stadion.

Ieri însă, parlamentarii USR au depus un nou proiect de legat în Senat potrivit căruia cei care administrează bazele sportive ale statului vor fi obligaţi să le închrieze după reguli clare şi transparente.

Becali: “Noi suntem continuatoarea stelei și vom umple stadionul”

Becali a reacționat imediat după ce proiectul de lege a fost depus. Patronul roș-albastrilor crede că acest lucru este un pas spre normalitate și că deși vor fi piedici în continuare echipa sa se va întoarce în Ghencea. Omul de afaceri consideră că FCSB este continuatoarea stelei iar acest fapt va face ca lumea să vină alături de clubul patronat de el.

“Poate ne revenim şi noi la normalitate o dată. Eu cred că o astfel de lege va trece că nu are de ce să nu o facă. Normal că vom juca şi pe stadionul Steaua dacă îl vom putea închiria. 

Ei se tem că vom umple stadionul, dar aşa e normal că noi suntem continuatoarea Stelei. Să vă mai spun ceva. Legea asta privind transparenţa nu va fi de ajuns.

Administratorii trebuie să fie obligaţi să pună condiţiile de închiriere că putem să fim în situaţia în care ni se interzice accesul din cine ştie ce motiv. Dar e bine că încet încet ne revin şi nouă minţile în cap şi mergem spre normalitate.

Păi cum să spui că ăla e obiectiv militar? Că aşa spun ei, că stadionul e obiectiv militar. În câte obiective militare merg oamenii? Ne-am ţăcănit? Oamenii merg la stadion şi tu spui că e obiectiv militar?”, a declarat Becali pentru Fanatik.

  • FCSB a evoluat ultima oară în Ghencea în Martie 2015;
  • 100.000.000 euro a costat noua arenă din Ghencea;

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×