Home > Fotbal > Cornel Dinu îl atacă pe Țălnar: “Ce caută derbedeul ală acolo?”

Cornel Dinu îl atacă pe Țălnar: “Ce caută derbedeul ală acolo?”

cornel-dinu-atac-tilnar

Cornel Țălnar, fostul jucător și antrenor al lui Dinamo, este tot mai contestat în “Ștefan cel Mare”, fiind considerat cel care l-a adus pe Cortacero în “groapă”. Cornel Dinu este ultimul nume care se alătură contestatarilor “țănțarului”.

Cornel Țălnar a fost unul dintre cei care au contribuit în 2020 la venirea conducerii spaniole conduce la Pablo Cortacero la Dinamo. De atunci, cel poreclit “țânțarul” este tot mai prezent în anturajul echipei, luând parte la unele ședințe și antrenamente ale “câinilor”.

Recent, a apărut un scandal potrivit căreia ar Țălnar ar fi acuzat că ar fi mâncat într-o zi de cantonament la Săftica mai mult de jumătate din hrana rezervată echipei pentru ziua respectivă.

Dinu: “Este un escroc de profesie”

Cornel Dinu nu a rămas indiferent la aceste acuze și a lansat inclusiv el un atac la adresa lui Țălnar. “Procurorul” spune că acesta nu ar fi decât un escroc care i-a înșelat pe toți de la club de-alungul vremii.

“Nu știu ce caută derbedeul ăla acolo, escrocul ăla. Este un escroc de profesie, care ne-a păcălit pe toți, pe Borcea, pe mine, pe Badea mai puțin că Badea era mai abil, nu prea îl primea. Țălnar a fost unul dintre cei mai ajutați de mine, pentru că el a venit 1977 la Dinamo de la Alba Iulia și eu niciodată nu m-am gândit la răul din oameni. Am luat doar partea bună. Nu mi-am închipuit că oamenii au mai multe fețe și mai multe posibilități de a spune un lucru în față și prin spate să îți bage chiar și cuțitul.

Trebuia să ne dea de gândit de atunci. El era un fel de între măscărici și bibeloul echipei. A avut calități, dar acestea au fost estomate de caracter.

Domne, e pofticios. Eu l-am văzut ultima dată la proces. Să îi dea Dumnezeu sănătate că așa cum l-am văzut eu la vreo 140 de kilograme foamea vine repede și el nu se gândește. Este un fel de Lică Sămădăul din Moara cu Noroc a lui Slavici. El nu se gândește decât la el. Joacă teatru frumos în față, dar în spate are interesul lui al bietului țăran român. Și este un tip pofticios căruia i-a plăcut dintotdeauna mâncarea și care a avut mereu o viață lejeră“, a declarat Dinu pentru ProSport.

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×