Home > Video > Becali a anunțat care sunt contracandidatele pentru titlu: “Cu ei ne batem! Să vedem astăzi”

Becali a anunțat care sunt contracandidatele pentru titlu: “Cu ei ne batem! Să vedem astăzi”

becali-fcsb-lupta-titlu

FCSB a remizat aseară pe teren propriu, scor 0-0 cu FC Voluntari. Patronul, Gigi Becali, a anunțat astăzi care sunt calculele pentru titlu din punctul lui de vedere.

FCSB a acumulat 30 de puncte în clasament după egalul de aseară și va rămâne pe primul loc și după această etapă indiferent de ultimele rezultate de astăzi cu minim un punct avans. Gigi Becali a vorbit despre rezultatele din aceată etapă și cum vede în continuare lupta la titlu.

Becali: “Rapid nu mai contează”

Rezultatele din această etapă l-au făcut pe patronul celor de la FCSB să o excludă pe Rapid din lupta pentru tilul după ce aceștia au remizat în deplasare cu UTA. Surprinzător, Becali o vede principala contracandidată pe CSU Craiova, chiar dacă aceasta a pierdut aseară pe teren propriu, scor 1-3 contra celor de la Petrolul.

Totodată, Becali a anunțat că în funcție de rezultatul de astăzi dintre CFR Cluj și Otelul va vedea dacă și feroviarii pot fi o contracandidată în lupta pentru titlu.

“Un punct e un câştig, faţă de Craiova. Cu ei ne batem. Să vedem astăzi. Rapid nu mai contează. Craiova a pierdut, noi am câştigat un punct. Dacă CFR ia bătaie, pentru noi e un câştig. Rapidul a făcut egal cu UTA. Mă aşteptam să facă un egal. Să câştige UTA era mai greu. Mie îmi place Petrolul.

Venisem de la mănăstire, eram obosit. Mi-a zis Mihai Stoica când o să mă trezesc o să văd 1-0 Musi. Nu mă aşteptam, dar mizam. Nu mă aşteptam la Craiova. Credeam că o să câştige Craiova meciul”, a declarat Becali în această dimineață.

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×