Home > Video > Gigi Becali, după înfrângerea cu Rapid: “Am făcut greșit echipa”

Gigi Becali, după înfrângerea cu Rapid: “Am făcut greșit echipa”

gigi-becali-a-gresit-echipa

Gigi Becali a comentat în această dimineață înfrângerea echipei sale din derby-ul cu Rapid. El îsi asumă răspunderea atât în alcătuirea echipei de start, cât și în schimbările efectuate.

FCSB a pierdut aseară, scor 1-2, derby-ul de pe teren propriu cu Rapid, iar roș-albastrii sunt în pericol să piardă primul loc în clasament.

Mai mult, giuleștenii s-au apropriat și ei la numai două puncte de formația antrenată de Elias Haralambous.

Patronul ros-albastrilor, Gigi Becali, a vorbit în această dimineață despre derby-ul cu Rapid. El a pus înfrângerea pe seama alcăturii greșite a primului 11, dar și a schimbărilor efectuate pe parcursul mecului.

Becali: “Am făcut schimbări proaste”

Becali îsi asumă deciziile greșite dinaintea și din timpul derby-ului cu Rapid. Totodată, el s-a declarat total nemulțumit de mai mulți jucătorii și a numit cei cinci fotbaliști în care stă echipa.

“Am făcut echipa greşit. Dacă o lăsam pe aia era mai bine. Am făcut schimbări proaste. Am băgat pe Tavi Popescu şi Rotariu, care sunt mult mai slabi decât Compagno şi Ovidiu Popescu. Am slăbit echipa.

De Ovidiu Popescu îmi place când dă pase repede, când o primeşte şi o dă. Nu când driblează. I-a intrat în cap că e mare fotbalist. Dar nu ai ce să faci. Ne trebuie un mijlocaş, un număr 8, şi un atacant. Asta e. Ştim ce avem de făcut.

Noi stăm în 5 fotbalişti: Radunovic, Coman, Băluţă, Olaru şi Şut. Campionatul îl luăm. Dar dacă vrei performanţă europeană, îţi trebuie 10. Avem doar jumătate de echipă. Am vorbit cu Coman acum şi i-am spus că a driblat prea mul. Mi-a zis «Băi, nea Gigi, nu am avut soluţii! Trebuia să driblez pentru că nu mi se dădeau soluţii». Noi am fost buni când jucăm jucam rapid, în pase. Noi am dominat ambele reprize. Dar am făcut eu două greşeli.”, a declarat astăzi Becali.

 

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×