Home > Video > Rotariu după ce a semnat cu FCSB: “Am venit să devin campion”

Rotariu după ce a semnat cu FCSB: “Am venit să devin campion”

rotariu-declaratie-fcsb

Dorin Rotariu (28 de ani) a oferit astăzi primele declarații după ce a semnat cu FCSB. Mijlocașul este hotărât să contribuie decisiv la îndeplinirea obiectivelor roș-albastrilor.

FCSB a aruncat săptămâna trecută bomba pe piața transferurilor după ce a anunțat transferul lui Dorin Rotariu la gruparea din Berceni.Jucătorul în vârstă de 28 de ani s-a antrenat toată săptămâna alături de noii colegi și pare că a reintrat în forma fizică care l-a adus în trecut și în circuitul echipei naționale.

Jucătorul speră că poate debuta chiar din această duminică când liderul va primi vizita celor de la FC Voluntari.

Rotariu: “Voi de totul să ajut echipa”

Rotariu a făcut astăzi primele declarații de la revenirea în România. Mijlocașul consideră că acum a fost cel mai bun moment de a semna cu FCSB, el fiind curtat de oficialii roș-albastrii și în trecut. Obiectivele lui sunt titlul de campion și întoarcerea la echipa națională.

“Mă simt bine, am fost primit foarte bine și sper ca la meci să câștigăm, asta este prioritatea. Sper să facem și o partidă bună, pe lângă luarea celor trei puncte.

Eu mă simt bine, am avut o săptămână bună, în care m-am pregătit. Sunt pregătit de meci. O să văd la meci la ce nivel sunt. Eu sunt 100% și mă pregătesc 100% ca să fiu pregătit la meci.

Vreau să ajut echipa, eu sper să fac acest lucru cât mai bine. Cu pregătirea mea, eu m-am pregătit la Timișoara, am făcut cu ASU, sunt la un nivel bun, zic eu.

E o impresie bună (n.r. despre fotbalul românesc). Îmi doresc să fiu campion, de asta am venit, și să revin la echipa națională.

Nu este prima dată, nu este un lucru nou că am primit o ofertă de la Steaua (n.r. FCSB). Au fost conversații, propuneri în fiecare perioadă de transferuri. Am considerat că acum este cel mai bun moment pentru că îmi doresc să revin la echipa națională și să fiu campion în România.

Mesajul meu este că o să dau totul să ajut echipa să câștige”, a declarat Rotariu pentru canalul de youtube al FCSB.

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×