Home > Liga 1 > Antrenorul celor de la FCSB sare în apărarea lui Tîrnovanu

Antrenorul celor de la FCSB sare în apărarea lui Tîrnovanu

haralambous-tirnovanu-sepsi

Sepsi și FCSB au remizat, scor 2-2, într-o partidă contând pentru etapa a 6-a din play-off-ul Superligii. Gafa făcută de Tîrnovanu din minutul 70 i-a răpit liderului șansa de a îsi adjudeca matematic titlul de campioană.

După partidă. antrenorul celor de la FCSB, Elias Haralambous a analizat partida. Acesta a decis să meargă în continuare pe mâna lui Ștefan Tîrnovanu în ciuda gafei făcute.

Haralambous l-a apreciat și pe David Miculescu care este într-o creștere vizibilă de formă în ultima perioadă

“Am început meciul foarte bine, am avut ocazii mari. Puteam să mai înscriem de două sau de trei ori. Am reușit să înscriem al doilea gol după ce am fost egalați, înainte de pauză. După 2-2 a fost ca un joc de noroc, am avut și noi ocazii, au avut și ei. Rezultatul cred că e corect, important este că am câștigat un punct și ne uităm la ce ne așteaptă. Florinel este foarte important pentru echipă, a înscris azi un gol foarte frumos. Miculescu a intrat foarte bine în meci. În fiecare săptămână suntem mai aproape și că în fiecare săptămână încercăm să ne asigurăm titlul. Trebuie să ne refacem bine pentru că avem un meci dificil cu Farul și vom face tot ce este posibil pentru a câștiga. Târnovanu arată personalitate, nu trebuie să îl împușcăm pentru o greșeală”, a declarat Elias Charalambous la finalul partidei cu Sepsi.

 

 

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×