Home > Liga 1 > Mihai Stoica: “L-am pierdut pe Coman”

Mihai Stoica: “L-am pierdut pe Coman”

florinel-coman-accidentare-fcsb

Liderul primește vești proaste înaintea partidei cu Farul care ar putea face să o facă campioană. Florinel Coman s-a accidentat cu Sepsi și nu va putea evolua.

Managerul FCSB, Mihai Stoica a declarat că accidentarea lui Coman nu este una gravă, însă pentru siguranță nu va forța cu Farul. De asemenea, acesta a afirmat că prezența șeptarului liderului la Euro nu este sub nicio formă în pericol.

”L-am pierdut pe Coman. Este în RMN acum, e puţin cam devreme, dar este o leziune fibrilară 100%. Nu există risc pentru Euro, există risc pentru noi.

Sperăm că leziunea, dacă există, să nu fie într-o zonă apropiată de tendon ca să poată interveni Marijana Kovacevic, iar etapa viitoare să poată juca. Dacă poate să intervină Marijana, poate merge la Belgrad.

Nu există niciun risc pentru EURO dacă intervine Marijana. Intervenţia ei nu are nicio contraindicaţie. Dacă ea intervine, nu este predispus la recidiva. Este aceeaşi procedură, însă ea are un gel care conduce curentul mult mai bine, de aceea se reface mai repede.

Chiar şi fără intervenţia Marianei, tot nu este în pericol pentru Euro. Leziunea nu este gravă. El s-a oprit, nu a vrut să rişte. Trebuie să fie ceva mic, o contractură sau o întindere mică”, a declarat Mihai Stoica la Orangesport.

 

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×