Home > Tenis > Ana Bogdan furnizeaza prima surpriza de la Wimbledon

Ana Bogdan furnizeaza prima surpriza de la Wimbledon

ana-bogdan-turul-2-wimbledon

Ana Bogdan, nr. 57 WTA, s-a calificat in turul al doilea al turneului de la Wimbledon dupa ce a trecut de rusoaica Liudmila Samsonova, nr. 15 WTA, in doua seturi, scor 7-6 (1), 7-6, dupa doua ore si 30 minute de joc.

In primul set cele doua jucatoare au mers cu serviciul pana la 2-2. Apoi rusoaica a reusit sa se desprinda la 4-2. Sportiva noastra a revenit imediat si a reusit sa egaleze la 4. La 5-5, Ana a reusit sa faca break, insa nu a izbutit sa inchida setul pe propriul serviciu si s-a intrat in tie-break. Aici jucatoarea din capitala a dominat clar si l-a castigat la 1.

In setul secund s-a mers cap la cap pana la 3-3. Ana a reusit sa se desprinda la 5-3 si sa serveasca pentru meci insa ca si in primul set nu a reusit sa inchida actul. S-a intrat in tie-break care a fost ceva mai echilibrat ca cel din primul act. Jucatoarea noastra a reusit sa aiba o stapanire mai buna de sine si sa il inchida la 4.

In turul urmator, Ana o va intalni pe jucatoarea americanca Alycia Parks, nr 51 WTA. Partida urmeaza sa aiba loc miercuri la o ora pe care o vor comunica organizatorii in cursul zilei de maine.

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×