Home > Fotbal > Șumudică laudă galeria celor de la CSA: “Au făcut atmosferă senzațională cu Rapid”

Șumudică laudă galeria celor de la CSA: “Au făcut atmosferă senzațională cu Rapid”

sumudica-suporteri-csa-steaua

Marius Șumudică a vorbit despre rezultatele Rapidului din ultimele meciuri din campionat. Antrenorul lui Gaziantep a vorbit și despre galeria giuleștenilor, dar și despre cea a celor de la CSA Steaua. 

Rapid se află într-o formă excelentă reușind după victoria cu FCSB să vină la numai două puncte în spatele liderului. Marius Șumudică nu a ratat ocazia să comenteze ultimele rezultate ale Giuleștenilor și surprinzător l-a și felicitat pe antrenorul Cristiano Bergodi.

Șumudică: “Îl felicit pe Bergodi”

Deși în vară atunci când a fost instalat Bergodi pe banca giuleștenilor, Șumudică a criticat aspru conducerea rapidului pentru această decizie, antrenorul român se pare că a revenit la sentimente mai bune.

Șumudică nu a uitat să menționeze meritele căpitanului Cristi Săpunare și de asemenea ale galeriei pentru ultimele rezultate ale giuleștenilor.

“Bergodi a făcut o echipă bună, îl felicit. În momentul de față și-au depus candidatura la primele locuri. Au șanse să ia campionatul. Îmi e frică dacă pierd cu CFR, pentru că pot ieși din acest obiectiv.

Ca joc, ca atitutine, se vede că au un lider, pe Săpunaru, și să nu uităm de galerie. I-au dominat la un moment dat pe cei 40.000 de la FCSB. Mi-au plăcut mai mult cei de la CSA, care au făcut o atmosferă senzațională la meciul cu Rapid”, a declarat Șumudică pentru Digisport.

 

 

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×