Home > Tenis > Simona Halep, prima veste legată de proces: “Sunt foarte dezamăgită”

Simona Halep, prima veste legată de proces: “Sunt foarte dezamăgită”

simona-halep-veste-proces

Simona Halep (31 de ani) a vorbit pentru prima dată în presa din România de la declanșarea scandalului de dopaj. Ea a declarat că din informațiile primite nu va primi un verdict în cazul ei mai devreme de luna septembrie.

În octombrie se va împlini un an de când Simona Halep a șocat întraga lume anunțând că a fost depistată pozitiv cu Roxudat în meciul jucat în primul tur de la US Open 2022. De atunci, sportiva noastră a fost suspendată provizoriu din tenis, nemaijucând niciun meci de un an de zile.

Primele audieri au avut abia în luna iunie la Londra. Deși un posibil verdict ar fi trebuit să vină undeva la maxim trei săptămâni de atunci, Simona nu are absolut nicio veste nici în momentul de față. Se pare că agonia româncei se va prelungi încă cel puțin câteva săptămâni.

Simona Halep: “Este aproape imposibil să stai să aștepți atât de mult”

Simona Halep a oferit primele declarații cu privire la audierile pe care le-a avut la Londra în cadrul procesului său de dopaj. Ea a declarat că simte că apararea ei a fost una puternică, având în vedere că a spus numai adevărul.

Cu toate acestea, sportiva noastră este extrem de supărată că nu va primi un verdict nici în această lună. Ea a mai spus că îi este foarte greu să stea departe de competițiile de tenis de atâta timp și nu înțelege de ce se întâmplă acest lucru.

“A fost un caz destul de dificil. Acolo, la audieri, echipa mea a fost extraordinară împreună cu toți experții pe care i-am avut. Avocații, de asemenea, a fost și Bogdan Stoica, avocatul din România, împreună cu Howard (n.r. Jacobs) din America. Au fost puternici și apărarea mea a fost foarte bună. Adevărul, întotdeauna este mai ușor când spui adevărul și am simțit că totul o să fie bine.

Mă așteptam să primesc decizia mult mai repede. Din câte știu eu în regulament sunt trei săptămâni. Deja se fac două luni și nu am primit absolut nicio știre despre decizie. M-am antrenat din greu, am și postat pe rețelele media pentru că am vrut să împărtășesc cu fanii mei treaba aceasta, că sunt motivată și că-mi doresc să revin pe teren cât mai repede.

Am primit o veste de la avocatul meu că până la final de august nu o să am nicio decizie. Sunt foarte dezamăgită de acest lucru. Este aproape imposibil să stai să aștepți atât de mult pentru o decizie, dar așa cum am spus nu am ce să fac prea multe și va trebui să aștept”, a declarat Simona pentru Eurosport.

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×