Home > Tenis > Simona Halep, după calificarea în semifinale la Wimbledon: “Totul e bine când se termină cu bine”

Simona Halep, după calificarea în semifinale la Wimbledon: “Totul e bine când se termină cu bine”

simona-halep-declaratie-anisimova

Simona Halep a oferit prima reacție după ce a reușit calificarea în semifinalele turneului de la Wimbledon.

Simona Halep a reușit calificarea pentru a treia oară în carieră în semifinalele turneului de Grand Slam de la Wimbleon. Sportiva noastră a trecut fără prea mari emoții de americanca Amanda Anisimova după numai o oră de joc.

Eleva lui Patrick Mouratoglou va juca mâine pentru un loc în marea finală contra sportiva din Kazakhstan, Elena Rybakina, nr. 23 WTA. Simona conduce la întâlnirile directe cu scorul de 2-0. Ultima lor întâlnire directă a avut loc anul trecut la US Open când sportiva noastră s-a impus în trei seturi.

Halep: “Joc cel mai bun tenis al meu”

După terminarea partidei cu Anisimova, Halep a oferit prima reacție la interviul acordat pe teren. Ea a mărturisit că partida a fost mult mai dificilă decât o arată scorul și că a luptat până la final pentru acest rezultat.

“Mulțumesc, mă bucur că sunt din nou în semifinală. Sunt dominată de emoții pentru că înseamnă enorm pentru mine să ajung iar aici. Am avut o adversară dificilă azi, a plesnit mingea spre final și nu am știut ce e de făcut în acele momente, dar am avut încredere în mine, mi-am spus că trebuie să am încredere în mine și să fiu tare pe picioare. Am crezut până la final că pot câștiga. La 0-40 am avut mare nevoie de serviciul meu“, a declarat Halep.

Halep consideră că este la cel mai bun nivel al ei, iar încurajările publicului o fac și mai puternică.

M-am gândit că dacă pun prima minge în teren va fi mai ușor, al doilea a fost mai lent, dar a funcționat astăzi. Până la urmă totul e bine când se termină cu bine. Da, în mod cert joc cel mai bun tenis al meu, am avut probleme mari anul trecut, acum doar încerc să-mi construiesc încrederea din nou. Tenisul e aici, așa că încrederea mea poate doar să crească. Stau bine la acest capitol. Publicul îmi dă o mulțime de energie, multă susținere, așa că vă mulțumesc tuturor!”, a concluzionat Halep.

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×