Home > Liga 1 > Rapid vrea să mai aducă doi foști jucători de la FCSB

Rapid vrea să mai aducă doi foști jucători de la FCSB

sorescu-tamm-transfer-rapid

Rapid a transferat deja în această perioadă de mercato doi jucătorii care au jucat în stagiunea trecută la FCSB. Giuleștenii se pare că nu vor să se oprească aici și au pe listă alți doi foști jucători ai marii lor rivale.

Clubul giuleștean a fost foarte activ la transferuri după finalul campionatului aducând până acum nu mai puțin de cinci jucători. Este vorba de Iulian Cristea, Borja Valle, Christopher Braun, Răzvan Oaidă și Omar El Sawy.

Cristea și Oaidă au fost aduși în Giulești după ce nu li s-a mai prelungit înțelegerea cu FCSB. Oficialii rapidului nu vor să se oprească aici și sunt pe cale să mai aducă alți doi jucători ce au evoluat pentru rivala din oraș în sezonul recent încheiat.

Joonas Tamm și Deian Sorescu, pe lista Rapidului

Joonas Tamm a devenit liber de contract după despărțirea de FCSB în timp ce Deian Sorescu a revenit în Polonia la Rakow, formație care îl împrumutase la vicecampioana României.

Fostul oficial al Rapidului, Dinu Gheorghe, a anunțat că se negociaza intens pentru venirea lui Tamm în Giulești.

“Becali a făcut o mare greșeală că i-a dat drumul acum, putea fi ținut până în iarnă. A renunțat la Tamm și Cristea în același timp. Am informații sigure că Rapid negociază și cu Tamm. Au dat bani la Braun, la Cluj (n.r. cei de la Rapid). Dacă vine Sorescu, cam aici e. Sorescu s-ar plia bine la Rapid. Ar fi un jucător util pentru ce înseamnă Rapidul în ziua de azi”, a declarat Dinu Gheorghe pentru Prosport.

Conform playsport, oficialii giuleșteni negociază cu cei de la Rakow transferul lui Deian Sorescu. Suma de transfer vehiculată ar fi undeva în jurul sumei de 600.000 de euro.

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×