Home > Liga 1 > Rapid pregateste doua transferuri

Rapid pregateste doua transferuri

rapid-pregateste-doua-transferuri

Deși Rapid are unul dintre cele mai închegate loturi din Superliga, se pare că oficialii din Giulești vor să întărească și mai mult echipa. Acționarul alb-vișiniilor, Victor Angelescu a adus mai multe lămuriri în acest sens și a anunțat că se pregătesc alte două transferuri.

Acționarul minoritar din Giulești, Victor Angelescu, a anunțat astăzi care este situația jucătorilor de la club cu probleme medicale. Totodată el a mai declarat că Rapid pregăteste două transferuri.

Angelescu: “Suntem în discuții de o lună-două pentru alte transferuri”

Victor Angelescu a declarat că este în negocieri pentru a mai face două transferuri. Unul dintre acestea este în atac, dar acesta se va materializa doar dacă cei doi atacanți valizi din acest moment, Tsoumou și Soni nu vor da randamentul scontat. Despre celălalt post acesta nu a oferit mai multe detalii.

“Suntem în discuții de o lună două. Vrem să aducem unul sau doi jucători. Sperăm să definitivăm transferurile. Avem pe listă un atacant, dar vom vedea ce se va întâmpla cu Tsoumou și Soni. Îl mai avem si pe Rrahmani. Vedem ce va fi cu ei și dacă e, mai aducem un atacant. 

Emmers probabil va fi apt pentru ultimele meciuri din acest final de an. Ceilalți, Rrahmani și Petrila nu. Și Soni cred că va fi apt. El nu era pus la punct cu pregătirea fizică și după acel amical a avut o problemă fizică. Sperăm să ne bazăm pe el după această pauză competițională” , a declarat Angelescu la Gsp live.

 

 

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×