Home > Liga 1 > Rapid mai pregătește două transferuri

Rapid mai pregătește două transferuri

angelescu-transferuri-rapid

Rapid a fost una dintre cele mai active echipe din România pe piața transferurilor în această vară, giuleștenii reușind nu mai puțin de cinci transferuri. Acționarul Victor Angelescu a anunțat că achizițiile nu se vor opri aici.

Rapid a reușit să aducă în această vară cinci jucători, Paul Iacob, Valentin Costache, Florin Ștefan, Andrei Ciobanu și Codruț Sandu. Aceștia au putut fi legitimați după ce șefii giuleștenilor au plătit o datorie din 2008 avută de vechea societatea intrată între timp în faliminet, către brazilianul Julio Cesar.

Conducerea rapidului nu vrea să se oprească aici și vrea să îi mai aducă întăriri lui Adrian Mutu pentru a fi siguri că îsi vor atinge obiectivul din acest sezon.

Angelescu: “Suntem aproape de a încheia o negociere”

Acționarul giuleștenilor, Victor Angelescu, a anunțat astăzi că este aproape de a ajunge la o înțelegere cu un alt jucător. Totodată, omul de afaceri a mai spus că sunt discuții și cu un al doilea fotbalist.

“O să mai vină minim 2 jucători. Suntem aproape de a încheia o negociere cu un jucător străin care a mai jucat în campionatul României și pentru celălalt nu avem încă negocieri atât de avansate”, a declarat Angelescu pentru Fanatik.

Oferte importante pentru Rareș Ilie

Angelescu a mai declarat că există mai multe oferte importante din campionate puternice ale Europei pentru mijlocașul giuleștenilor, Rareș Ilie. Acesta nu va pleca de la Rapid decât dacă se va ajunge la o înțelegere convenabilă atât pentru club, cât și pentru fotbalist.

“Singurul lucru pe care putem să îl spunem e că avem mai multe cluburi interesate de el. În funcție de negocieri vom vedea dacă vom ajunge la o sumă care să ne convină. Dacă nu, va rămâne la Rapid.

Suntem în discuții cu niște cluburi destul de mari din afară. Sunt cluburi din primele 4-5 campionate din Europa”, a declarat Angelescu pentru aceeași sursă citată.

  • 19 ani are Rareș Ilie;
  • 6 goluri în 38 de partide a reușit sezonul trecut în tricoul giuleștenilor;
  • 1.3 milioane de euro este cotat lui de piață conform transfermakt;

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×