Home > Liga 1 > Florin Tănase dă o vește bună suporterilor: “Sunt fericit aici, la Steaua”

Florin Tănase dă o vește bună suporterilor: “Sunt fericit aici, la Steaua”

florin-tanase-ramane-la-fcsb

Florin Tănase (27 de ani) a vorbit despre actuala sa situație la FCSB, fiind aproape sigur că nu va pleca de la echipa antrenată de Toni Petrea nici în această vară. Căpitanul roș-albastrilor nu i-a uitat nici pe cei de la CSA Steaua.

Plecarea lui Florin Tănase de la FCSB a fost extrem de mediatizată în ultimele sezoane, în spațiul public vehiculându-se foarte multe echipe interesate de căpitanul roș-albastrilor, atât din Europa, cât și din Golf. Cu toate acestea, el a rămas la echipa antrenată de Toni Petrea și se pare că nu va pleca nici în această vară.

Totodată, Tănase a fost printre principalii contestari ai celor de la CSA Steaua, în momentul în care nu le-a permis celor de la FCSB să joace pe stadionul Ghencea, construit din bani publici. Golgheterul roș-albastrilor nu a putut trecut nici acum peste acest lucru și continuă șicanele cu fanii echipei armatei.

Florin Tănase: “Nu mai sunt cu gândul la plecare”

Decarul celor de la FCSB a dezvăluit că a fost aproape de a pleca în Emirate vara trecută, însă prețul mult prea mare cerut de conducere pe el l-a împiedicat să facă acest pas. El a mai spus că nu mai vrea neapărat să plece, însă consideră că în schimbul său s-ar putea plăti clauza de reziliere de trei milioane de euro.

“Vara trecută am fost foarte aproape să plec, a fost oferta de la Al Nasr. Dacă aveam acum un an clauza de azi, de trei milioane de euro, eram plecat! Dar nea Gigi a cerut mai mult și nu s-a mai mișcat nimic.

Aș plăti clauza de 3 milioane de euro și m-aș lua imediat. Sincer, nu mai sunt cu gândul la plecare. Sunt fericit aici, la Steaua, și-mi doresc să fac un sezon viitor bun și să luăm titlul. Dar dacă va veni o ofertă foarte bună pentru mine din punct de vedere financiar, atunci am putea discuta și de un transfer”, a declarat Tănase pentru Fanatik.

“Nu i-aș numi steliști pe cei care țin cu CSA”

Tănase a fost cel mai vocal jucător de la FCSB atunci când cei de la CSA Steaua le-au interzis să joace pe stadionul Ghencea. Decarul vice-campionei nu a uitat acest lucru și a reiterat că adevărata Steaua recunoscută de către suporteri este cea din Liga 1. Totodată, el consideră că fanii echipei armatei nu pot fi numiți steliști.

“Eu sincer nu i-aș numi steliști pe cei de la CSA. Ce steliști pot fi când știu și ei în adâncul inimii că Steaua este în Liga 1? Echipa din Liga 1 este iubită de milioane de suporteri, și din țară, și din diaspora. Iar dovada cea mai clară este că jucăm cu stadioanele pline peste tot! Nu știu ce interese au de merg și susțin echipa aia din liga a doua! Dacă erau steliști adevărați, cu siguranță erau lângă noi. Dar noi avem alături Peluza Nord, care, după părerea mea, este cea mai frumoasă peluză din România. Iar în ultimul sezon au început să vină tot mai mulți oameni la stadion pentru noi, ceea ce mă bucură foarte mult.

Nu mi se pare normal să nu putem juca în Ghencea, dar numai la noi în România e posibil să se întâmple așa ceva. Un rol în crearea acestei situații a avut și domnul Talpan, care nu este din fenomen și care cred că este cel mai antipatic personaj din fotbalul românesc! S-a băgat în fotbal și cred că a făcut foarte mult rău!”, a completat Tănase pentru aceeași sursă citată.

  • 5.5 milioane de euro este cota lui Florin Tănase, potrivit Transfermarkt;
  • 36 de meciuri și 20 de goluri sunt cifrele lui Tănase la FCSB în sezonul trecut;

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×