Home > Fotbal > Dinamovistii pregatesc invazia in Ghencea. Cate bilete au vandut?

Dinamovistii pregatesc invazia in Ghencea. Cate bilete au vandut?

suporteri-dinamo-deplasare-ghencea

Marti, 18 Aprilie pe stadionul din Ghencea va avea loc partida dintre CSA Steaua si Dinamo. Ambele galerii au inceput o campanie de mobilizare a suporterilor si promit spectacol total in tribune.

Meciul din Martea Pastelui dintre CSA Steaua si Dinamo se pare ca va fi unul incins, cel putin la nivelul suporterilor. Faptul ca suporterii “militarilor” il considera un derby si ca dinamovistii au intrat serios in lupta pentru promovarea directa a creat o mobilizare exemplara in cele doua tabere.

Cei din Peluza SUD Steaua au pus afise in oras pentru promovarea partidei pe care o prezinta ca “Meciul care te-a facut sa iubesti fotbalul”. De partea cealalta suporterii dinamovisti sunt convinsi ca vor face legea in Ghencea atat pe teren, cat si in tribune.

Cate bilete au vandut dinamovistii?

Pana astazi la ora 13, in peluza rezervata suporterilor dinamovisti se vandusera peste 4500 de bilete. Cel mai probabil si biletele ramase se vor epuiza in urmatoarele ore.

Acest lucru nu este deloc o surpriza pentru fanii dinamovisti in ultima vreme. In precedentele deplasari “cainii” au depasit cu mult biletele alocate acestora. Astfel la Sibiu au fost in jur de 5000, in timp ce la Dej 2500 de fani au facut deplasarea.

Suporterii dinamovisti in tot stadionul din Ghencea !?

Avand in vedere ultimele deplasari ale lui Dinamo, unde fanii “cainilor” au ocupat si din locurile rezervate gazdelor, este de asteptat ca acest lucru sa se intample si in Ghencea. Deoarece sunt foarte aproape de Sold-out in peluza lor, reprezentantii PCH i-au indemnat pe cei care raman pe din afara, printr-un comunicat postat pe pagina lor de facebook, sa cumpere bilete la tribuna a doua.

In respectivul comunicat fanii dinamovisti i-au si intepat pe rivalii de la CSA Steaua spunand ca astfel ii vor ajuta pe acestia sa umple stadionul.

Meciul dintre CSA Steaua si Dinamo va avea loc Marti, 18 Aprilie, de la ora 19 pe stadionul “Steaua”.

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×