Home > Fotbal > Muhammad Murat, despre o posibilă venire în acționariatul lui Dinamo: “Sunt deschis”

Muhammad Murat, despre o posibilă venire în acționariatul lui Dinamo: “Sunt deschis”

mohamad-murad-actionar-dinamo

Omul de afaceri, Muhammad Murat, a vorbit despre o posibilă implicare în acționariatul lui Dinamo după o întâlnire avută aseară cu mai mulți oameni din conducerea clubului din “Ștefan cel Mare”.

Aseară la sediul unei case de avocatură de capitală a avut loc o întâlnire preliminară între Marin Iuhasz și Gheorghe Nițu, doi oameni influenți din jurul lui Dinamo, administratorul special Vlad Iacob, Elias Bucurică, președintele ASPCH și Muhammad Murat.

Murad este un om de afaceri libanez, venit în România înainte de revoluție, în vârstă de 58 de ani. A sponsorizat Dinamo în urmă cu doi ani și a fost în tratative pentru a prelua clubul de la Ionuț Negoiță.

Muhammad Murat: “Vineri voi putea să spun mai multe”

Murat a oferit primele concluzii după discuția avută aseară. Acesta a anunțat că va anunța ce decizie a luat cel mai probabil după meciul cu Progresul Spartac din prima etapă a ligii secunde.

“A fost o întâlnire preliminară, informală, ne-am documentat puțin,. Am discutat, până vineri se tranșează lucrurile! Într-un fel sau altul. Atunci voi putea să vă spuin mai multe.

Din partea mea, eu sunt deschis! Nu știu exact cum stă situația cu obligațiile trecutului, aștept răspunsuri, dacă sunt în stare aceste persoane să mă lămurească asupra fiecărui detaliu. Nu vreau să facem ceva de moment. Eu vorbesc de multe ori la plural, pentru că totul se face în echipă… Dinamo, ca orice club de fotbal, ca orice business, trebuie să aibă stabilitate pe termen lung.

Niște discuții profunde. Totul depinde de ceea ce se va întâmpla până vineri. Am dorit să văd care e situația, probabil, și dânșii, de la Dinamo, au dorit să vadă care e disponibilitatea mea. Repet, sunt deschis, dar să vedem întreaga situație”, a declarat Murad pentru gsp.ro.

“Și alte persoane sunt interesate de a investi la Dinamo”

Omul de afaceri a mai declarat că sunt mai multe persoane interesate de a veni în acționariatul lui Dinamo. Murad lasă de înțeles că este doritor să investească în sportul românesc.

“N-am ajuns la o opțiune finală. Oricum, să știți că sunt discuții și cu alte persoane interesante de a investi la Dinamo. Și sunt discuții deschise. Se pot găsi soluții multiple, asta este bine. Cu mine, fără mine, sunt opțiuni credibile. Mai așteptați un pic până vineri!

Am avut discuții în 2020 și cu Ionuț Negoiță. Până la urmă, nu vreau să spun cuvinte mari,. Avem o obligație morală pentru sportul românesc, ca și pentru alte domenii din această țară. Pe românește, să dai, nu să iei, pe termen mediu și lung”, a completat Murad pentru aceeași sursă citată.

  • 150 de milioane de euro este averea lui Muhammad Murad;

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×