Home > Fotbal > LIVE TEXT | România debutează la Euro U21 contra Spaniei

LIVE TEXT | România debutează la Euro U21 contra Spaniei

romania-spania-euro-u21

Tricolorii mici încep în această seară drumul la Campionatul European U21 organizat în România și Georgia. Prima adversară este reprezentativă similară a Spaniei. Din grupa noastră mai fac parte Ucraina și Croația.

Repriza a doua

Minutul 62. 2-0 pentru Spania! Miranda a dublat avantajul ibericilor finalizând din câțiva metri o pasă excelentă a lui Gomez.

Minutul 56. Gol Spania! Baena a înscris cu un șut imparabil din mijlocul careului după o centrare pe jos a lui Gomez.

Prima repriză

Minutul 44. Ocazie uriașă pentru Spania. Abel Ruiz ratează o execuție simplă din trei metri după ce centrarea lui Rodri pe jos a depășit întreaga defensivă tricoloră.

Minutul 28. Alex Baena prinde un șut puternic de la marginea careului însă mingea se scurge puțin pe lângă poarta lui Popa. A fost prima ocazie importantă a partidei.

Update 21:40 – Echipele au intrat pe teren

Echipele au ieșit pe teren și s-au aliniat la mijlocul terenului pentru intonarea imnului. Al nostru a fost interpretat de către Corul Național de “Cameră Madrigal”.

intonare-imnuri-romania-spania

Update 21:30 – A început festivitatea de deschidere

Înaintea de intrarea echipelor pe teren a început o festivitate pentru deschiderea turneului final. 100 de voluntari au ieșit cu steagurile tuturor țărilor participante. Apoi din mai multe cartoane colorate au format mesasjul “Hello”.

Update 21:10 – Și-au făcut apariția cei din Peluza SUD Steaua

Ultrașii celor de la CSA Steaua au luat loc în inelul 2 al peluzei SUD locul unde stau și la meciul favoriților din campionat. Aceștia au afișat un mesajul cu care ne-au obișnuit în ultimele două sezoane: “Vrem Steaua în A”

mesaj-sud-steaua-romania-spania

UPDATE 20:51 – S-a încheiat prima partidă a grupei

S-a încheiat prima partidă a grupei B disputată pe stadionul Giulești. Ucraina a învins Croația cu scorul de 2-0 prin golurile marcate de Kashchuk în minutul 19 și Sikan în minutul 48.

Echipele de start

România U21: Popa – Pantea, Racovițan, Dican, Borza – Ișfan, Albu, Pitu – Munteanu, Bîrligea, Oct. Popescu. Selecționer: Emil Săndoi;

Spania U21: Tenas – Martinez, Paredes, Pacheco, Miranda – Blanco, Alex Baena – Rodri, Sancet, Sergio Gomez – Abel Ruiz. Selecționer: Santi Denia;

Arbitrii

Erik Lambrechts, A1: Jo de Weirdt, A2: Kevin Monteny (Belgia);

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×