Home > Liga 1 > Hermannstadt face scor în meciul inaugural al Superligii

Hermannstadt face scor în meciul inaugural al Superligii

hermannstadt-mioveni-liga-1

FC Hermannstadt s-a impus în această seară cu scorul de 3-0 (1-0) pe teren propriu în fața celor de la CS Mioveni în primul meci al noului sezon de Superliga.

Daniel Paraschiv a deschis scorul pentru gazde în minutul 28 după ce a agățat mingea la o nesincronizarea între Popescu și Iacob trimițând-o în plasă. Alhassan a făcut 2-0 în minutul 62 finalizând fără probleme după ce a driblat portarul advers în urma unei lansări excelente în adâncime a lui Petrescu. Același Alhassan a închis tabela la 3-0 în minutul 67 cu un șut imparabil din marginea careului.

Partida a avut și o premieră pentru fotbalul românesc. Lui Buhăcianu i s-a anulat un gol pe motiv de offisde de către VAR fiind prima intervenție a arbitrajului video în campionatul României.

Cu această victorie, Hermannstadt devine primul lider al noului campionat.

Etapa viitoare, Hermannstadt va juca în deplasare cu Chindia, iar CS Mioveni va primi vizita celor de la Farul Constanța.

Detaliile meciului

Echipele de start

FC Hermannstadt: Iliev – Butean, Bejan, Stoica, Opruț – Biceanu, Mino, Alhassan – Petrescu, Paraschiv, Oroian. Antrenor: Marius Măldărășanu;

CS Mioveni: Popescu – Balaur, Iacob, Garutti – Rădescu, Panait, Vereș, Trif – Dat, Voinea, Buziuc. Antrenor: Alexandru Pelici;

Arbitrii

Horia Mladinovici – Ferencz Tunyogi, Bogdan Gheorghe;

Cartonașe galbene

FC Hermannstadt: 90′ Balaure;

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×