Home > Liga 1 > Gigi Becali anunta “Ies din fotbal”

Gigi Becali anunta “Ies din fotbal”

gigi-becali-retragere-fotbal

In urma infrangerii celor de la FCSB de aseara din Giulesti, finantatorul Gigi Becali a anuntat din nou ca se va retrage din fotbal.

FCSB a pierdut aseara derby-ul cu Rapid din Giulesti, iar sansele lor la titlu s-au diminuat considerabil. Oficialii celor de la FCSB au criticat vehement arbitrajul arbitrului Horatiu Fesnic.

Cea mai vehementa voce a fost cea a patronului Gigi Becali. Acesta a declarat ca foarte probabil va iesi din fotbal in urma acestui meci pentru ca nu vrea ca sportul rege sa ii afecteze pe viitor sanatatea.

Becali: “E ultima conferinta de presa”

Becali a declarat astazi intr-o conferinta de presa ca va semna iesire sa din toate functiile din club. Acest lucru se datoreaza arbitrajului de la meciul de aseara pe care omul de afaceri il considera unul mai mult decat dezastruos. De asemenea, el a mai anuntat ca niciun reprezentant de la FCSB nu va mai participa la Adunarile Generale ale FRF.

“Am ținut să vă anunț pe toți, că mă țin de cuvânt de data asta, așa cred. E ultima conferință de presă. Am hotărât aseară, dupa ce s-a întâmplat în meci, ca eu… gata! Am terminat! Ies din fotbal, nu mă mai interesează. De ce vreau să termin? Am 65 de ani, când eram tânăr, mai puteam.

Să nu dorm la 2-3 noaptea și să fac tensiunea 16 din cauza lui Feșnic? Ce a facut omul ăsta a pus capac! Ar trebuie să îl cheme Întuneric, nu Feșnic! Din cauza lui ies, așa ceva nu se poate!

Am făcut o socoteală: 10 milioane înainte, 10 milioane acum, plus vreo 3 milioane majorare de capital. Pot să scot banii, dacă fac micșorare de capital. Sunt aproape 23 de milioane de euro. Dacă dă cineva 25 de milioane de euro, mâine dau echipa!

Astăzi am semnat ieșirea mea din toate funcțiile de la club, tot ce înseamnă reprezentarea FCSB-ului. Să facă Adunările Generale la FRF cum vor ei! Vali Argăseală nu va mai participa, pentru că noi nu suntem sclavi. Așa nu se mai poate!

Asta e tiranie, tirania nu o suport! N-am ce căuta. M-au biruit! Nu pot să o scot la capăt cu ei! Nedreptatea si minciuna n-am cum sa le contracarez. Sunt bine organizați, în sistem, sunt prea puternici. Au multe structuri în spate!”, a declarat Becali in cadrul unei conferinte de presa.

Gigi Becali a mai anuntat si in trecut ca va renunta la fotbal si va ceda clubul suporterilor. Acest lucru nu s-a mai intamplat in cele din urma.

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×