Home > News > Drăguşin debutează pentru Tottenham

Drăguşin debutează pentru Tottenham

debut-dragusin

Radu Drăgușin, în vârstă de 21 de ani, și-a făcut debutul la Tottenham la meciul împotriva lui Manchester United, încheiat cu un scor de 2-2 pe Old Trafford. În minutul 85, chiar înaintea unei lovituri libere a echipei adverse.

Nu a început titular, a fost menținut inițial ca rezervă. Drăgușin a prins șansa de a intra în teren. Deși nu a înlocuit direct unul dintre cei doi stoperi, Cristian Romero sau Micky van de Ven, Drăgușin a ocupat poziția mijlocașului central Oliver Skipp. Intrarea sa a determinat o schimbare tactică, Tottenham a adoptat o linie defensivă cu trei stoperi.

Drăgușin a jucat în rolul de fundaș central în partea dreaptă.  Poziţia este asemănătoare cu  de la Genoa, unde se utiliza un sistem similar cu trei stoperi. După trei minute de la intrarea sa, Micky van de Ven a fost înlocuit din cauza unor probleme medicale, iar Drăgușin a trecut pe poziția de fundaș central în partea stângă.

Radu Drăgușin și-a făcut simțită prezența, cu un debut solid. A atins mingea de 10 ori și a reușit 8 pase precise către colegii de echipă. Nu a comis greșeli, iar la final a primit încurajări din partea antrenorului Postecoglou.

Partida dintre Manchester United și Tottenham s-a dovedit a fi una spectaculoasă, cu goluri în ambele porți. Hojlund a deschis scorul în minutul 3, iar Richarlison a egalat rapid cu o lovitură de cap. United a revenit în avantaj prin golul lui Rashford, dar Bentancur a readus egalitatea cu un șut imparabil din interiorul careului.

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×