Home > Fotbal > Dinamo revine pe stadionul “Arcul de Triumf”

Dinamo revine pe stadionul “Arcul de Triumf”

dinamo-unirea-constanta-arcul-de-triumf

Dupa ce nu a jucat pe stadionul “Arcul de Triumf” decat o singura partida in Cupa Romaniei, se pare ca Dinamo va juca si in liga a doua primul meci pe arena inaugurata in 2021.

Dinamo nu a apucat inca sa evolueze pe stadionul “Arcul de Triumf” in Liga a doua. Clinceni, Giurgiu si National Arena au fost pana acum casele “cainilor” in acest sezon.

“Cainii” au evoluat doar impotriva lui Sepsi in Cupa Romaniei in Noiembrie anul trecut pe arena destinata in general rugby-ului. Acest lucru s-ar parea ca se va schimba de la reluarea ligii secunde.

Dinamo – Unirea Constanta pe stadionul “Arcul de Triumf”

Pagina de facebook, “Noul Stadion Dinamo”, o pagina ce are informatii exacte din cadrul clubului cu privire la arena din “Groapa” si cele pe care echipa lui Burca isi disputa meciurile, a anuntat astazi ca meciul cainilor cu Unirea Constanta din etapa a 17-a a ligii secunde se va disputa pe stadionul Arcul de Triumf.

Aceeasi sursa a mentionat ca partida va avea loc Luni, 27 Februarie, cu incepere de la ora 17.

Cu toate acestea, in ultimele zile s-a vehiculat in presa ideea ca gruparea celor de la Unirea Constanta ar putea sa se retraga din campionat pana la reluarea acestuia.

In caz ca partida se va disputa in cele din urma, oficialii dinamovisti se pare ca au gasit o solutie pentru a juca pe cocheta arena de rugby. Aceasta decizie va fi cu siguranta pe placul suporterilor dinamovisti care si la partida precedenta disputata pe “Arc” au fost aproximativ 7000.

  • 8207 locuri are stadionul “Arcul de Triumf;
  • 18000 de euro este costul chiriei pe cocheta arena de pe Bulevardul Marasti;

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×