Home > Fotbal > Dinamo a transferat un jucător spaniol

Dinamo a transferat un jucător spaniol

dani-iglesias-dinamo

După ce lucrurile par că au intrat pe făgașul normal la Dinamo cu un nou administrator special și un nou antrenor, aceștia caută să se și întărească pentru viitorul sezon al ligii secunde. În această seară, oficialii din „Ștefan cel Mare” au anunțat un nou transfer înaintea primelor meciuri oficiale.

Noul administrator special al lui Dinamo, Vlad Iacob, împreună cu antrenorul Ovidiu Burcă încearcă să facă tot posibilul să închege un lot competitiv pentru viitorul sezon. După ce l-au adus cu Valentin Buhăescu de la CSA Steaua, roș-albii au reușit astăzi să facă un nou transfer.

În afară de Buhăescu, “câinii” i-au mai adus în această vară pe Bogdan Gavrilă, Neluț Roșu și Valentin Lazăr. Iar din câte se pare, conducerea lui Dinamo continuă să se axeze pe jucători cu experiență.

Dani Iglesias, transferat la Dinamo

Dinamo a anunțat astăzi prin intermediul unui comunicat postat pe site-ul oficial oficial al clubului, transferul lui Dani iglesias, un mijlocaș ofensiv de la Sered din Slovacia.

El a evoluat pentru clubul slovac doar în stagiunea trecută.

A fost crescut la juniorii lui Deportivo la Coruna, el debutând în fotbalul mare pentru echipa secundă a clubului spaniol. A mai trecut apoi pe la CD Guadalajara (Spania), Istra, Rijeka (ambele Croația) și Spartak Trnava (Slovacia).

În campionatul trecut a evoluat în 24 de partide în primul eșalon din Slovacia, nereușind decât un assist.

  • 27 de ani are Iglesias;
  • 1,73 înălțime are jucătorul spaniol;
  • 250.000 de euro este cotat lui de piață, potrivit transfermarkt;

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×