Home > Handbal > Cristina Neagu a semnat! Anunțul momentului în handbalul românesc

Cristina Neagu a semnat! Anunțul momentului în handbalul românesc

cristina-neagu-a-semnat-csm

Cristina Neagu (35 de ani) a semnat în cursul acestei dimineți un contract valabil pe încă un sezon cu CSM București. Anunțul a fost făcut pe site-ul oficial al clubului. 

Echipa din capitală reușete să o păstreze pe cea care a fost desemnată de patru ori cea mai bună handbalistă a lumii cel puțin până la finele sezonului 2024/2025.

“Cristina Neagu și CSM București au prelungit contractul pentru încă un sezon. Desemnată de patru ori de federația internațională cea mai bună jucătoare de handbal a lumii, căpitan al Naționalei României din 2016, Cristina Neagu, 35 de ani, evoluează la echipa bucureșteană din 2017. Născută în Capitală, Cristina a început handbalul la vârsta de 12 ani, la CSȘ Nr. 5 București. Ca senioară a mai jucat pentru HC Activ Ploiești, Rulmentul Brașov, Oltchim Rm. Vâlcea și ZRK Buducnost. Este una dintre cele trei jucătoare din istoria EHF Champions League care a înscris peste 1000 de goluri în cea mai importantă competiție intercluburi”, se arată în comunicatul postat pe csmbucuresti.ro .

Neagu: “Ne dorim să facem fanii fericiți”

Neagu s-a arătat extrem de fericită că și-a prelungit contractul cu “trigroaicele”. Ea a reiterat că dă totul pentru rezultate cât mai bune și pentru a mulțumi fanii care sunt mereu alături de echipă.

“Sunt încântată să-mi continui cariera la CSM București și de fiecare dată când intru pe teren dau tot ce am mai bun pentru a ajuta clubul să-și îndeplinească obiectivele. Ne dorim să ne facem fanii fericiți și să ne bucurăm împreună de cât mai multe momente frumoase!” , a declarat Neagu pentru aceeași sursă citată.

 

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×