Home > Fotbal > Burcă, după victoria de la Dej: “Încercăm să ne realizăm”

Burcă, după victoria de la Dej: “Încercăm să ne realizăm”

Dinamo a reușit să obțina prima victorie în play-off-ul ligii secunde. Ovidiu Burcă a oferit și o primă reacție după meciul de la Dej.

Dinamo a arătat un joc destul de solid pe un teren greu la Dej și a obținut o victorie la scor de neprezentare. Această victorie o urcă momentan pe loc de baraj pentru promovarea în Superliga.

Antrenorul Ovidiu Burcă s-a arătat mulțumit de victoria de astăzi, dar consideră că abia după următoarele jocuri se va vedea unde se află echipa sa.

Burcă: “Trebuie să fim la turație maximă cu Oțelul”

Ovidiu Burcă consideră că următorul meci, cu Oțelul, este unul important, dar nu crucial. De asemenea, tehnicianul dinamovist nu se gândește încă la duelul cu CSA Steaua.

A fost clar că am fost echipa mai bună, s-a văzut pe teren. În play-off, toate meciurile sunt tari, sunt echipe care au demonstrat că sunt cele mai bune. Toate meciurile sunt foarte tari, întâlnim echipe foarte bine organizate. Noi suntem tineri care încearcă să se realizeze.

Nu pot să spun că este un meci crucial cu Oțelul, dar, da, este o echipă care ne-a bătut în prima parte a campionatului, care are un antrenor important, care a transferat jucători cu experiență. Trebuie să ne recuperăm repede și să ajungem la turație maximă la meciul cu Galațiul.

N-aș vrea să ne gândim la meciul cu Steaua, o luăm meci cu meci. Noi încercăm să avem aceeași atitudine indiferent de adversar, dar, da, cu CSA Steaua e o rivalitate istorică”, a declarat Burcă în direct la DigiSport.

Meciul dintre Dinamo și Oțelul se va juca vineri de la ora 20:30, pe Stadionul “Arcul de Triumf”.

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×