Home > Fotbal > Becali, noi ironii la adresa CSA: “Vreau să promoveze, să le dau 15-0”

Becali, noi ironii la adresa CSA: “Vreau să promoveze, să le dau 15-0”

becali-ironii-csa-15-0

Gigi Becali continuă să dezbată posibilitatea unei promovări în prima ligă a celor de la CSA Steaua. Asa cum ne-a obișnuit, omul de afaceri i-a luat în râs pe “militari”.

Patronul celor de la FCSB a încercat în această seară să explice de ce consideră că Legea Sportului n-ar trebui schimbată. El crede că fotbalul nu are nevoie de ajutor din partea statului.

Cu toate acestea, Becali a mai declarat că nu ar avea nimic împotrivă ca formația lui Daniel Oprița să promoveze.

Becali: “E diferență între Primărie și CSA”

Apărătorii celor de la CSA Steaua au venit cu argumentul că ei n-ar fi singura formație din Superliga care primește finanțări de la stat. Aceștia au dat exemplul mai multor echipe care primesc mai mulți bani de la primării de la bugetul local.

Becali crede că sunt situații diferite, pentru echipele finanțate de primării este ca urmare a alegerii comunității, în timp ce la CSA ar veni bani de la stat fără a fi supus la vot acest lucru.

“Am intrat ca să vorbim niște lucruri despre stat și implicarea statului. Statul, până să ne ajute, să nu ne ia banii! Burleanu zicea să ajute statul cu banii. Eu zic să facem primul pas, să nu ne ia banii. La ora asta, eu plătesc două milioane de euro la stat impozite. Nu putem să cerem să ne ajute, ce să ne ajute? De ce să ne mai dea bani în plus?

Deci societatea are nevoie de fotbal. Dacă are nevoie de fotbal, lasă-l pe ăla care vrea să facă și nu-i mai lua bani. Bun, e normal, ia impozite, bun. Apoi zic că trebuie să se facă diferență între echipele de Primării, care țin de Consiliul Local, și de banii statului, de bugetul statului, la care eu vin cu două milioane de euro anual din care trebuie să vină un procent la CSA, ca să se bată cu mine, îți dai seama ce anomalie? E diferență între Primărie și CSA.”, a declarat Becali în direct la Digisport.

“La ce mă deranjează pe mine dacă promovează CSA?”

Becali a continuat și a spus că nu i se pare normal ca România să fie singura țară care are echipă departamentală. Cu toate acestea, patronul FCSB a declarat că nu l-ar deranja ca “militarii’ să promoveze.

ltă chestiune. Care țară în Europa mai are echipă departamentală? Care? Nu mai e niciuna, vă zic eu! Nu există în Europa țară în care un Minister are echipă de fotbal. O să fim noi primii. Să facă toți!

“Pe mine nu mă deranjează dacă promovează ei, chiar vreau să promoveze, să le dau câte 15-0. Ce dacă au buget mai mare? Eu vreau să existe echipa asta, ca să scap de Peluza Sud, să aibă ei acolo. La ce mă deranjează pe mine dacă promovează CSA?”, a completat Becali.

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×