Home > Liga 1 > Becali anunta din nou ca vinde FCSB: “Negociez sa iau 40 de milioane”

Becali anunta din nou ca vinde FCSB: “Negociez sa iau 40 de milioane”

becali-vanzare-fcsb

Gigi Becali (64 de ani) a anuntat din nou astazi ca este in tratative avansate pentru a vinde FCSB. Omul de afaceri a avansat sume care trec de 20 de milioane de euro.

Becali a anuntat saptamana trecuta ca vrea sa renunte la fotbal dupa greselile de arbitraj impotriva echipei sale la derby-ul cu Rapid. Acesta pare ca nu s-a razgandit nici dupa victoria cu CSU Craiova si anunta ca are un potential cumparator.

Becali: “A zis ca imi da 25 de milioane pe FCSB”

Patronul ros albastrilor a anuntat astazi ca are o oferta 25 de milioane de euro pentru a ceda FCSB. Becali spera insa ca va castiga campionatul si astfel sa poata incasa nu mai putin de 40 de milioane de euro.

“Am revenit în lupta la titlu. Eu acum dau interviu ăsta pentru că… Eu de fapt am terminat, doar că am un client cu care negociez. Am 25 de milioane, a zis că dă 25 de milioane, dar am zis că dacă iau campionatul nu mai vreau pentru că pot să iau 40 – 50. Dacă sunt campion pot să ai 40 de milioane. Negociez cu el ca să iau 40 de milioane pe echipă dacă ies campion, dacă nu o să iau 25. Contează asta foarte mult”, a declarat Becali.

“Am terminat cu fotbalul”

Becali a reiterat ca a renuntat definitiv la fotbal. Motivul principal sunt arbitrajele potrivnice impotriva echipei sale, dand un exemplu si de la victoria cu CSU Craiova.

“Dacă am terminat… Ce să mai.. Nu mai… Ce să fac? Nu o scot la cap, oricum. Voi ați lăsat foarte ușor asta, dar vezi cum face Dumnezeu dreptatea? Dă 11 metri gratuit. Zicea aseară că a atins mâna stângă, păi dați zoom pe mâna stângă, unde este? Mingea nici nu atinge mâna măcar, dar chiar dacă atinge este în burtă. Se vede că atinge coastele sau șoldul și se duce afara clar.

Să mă întâlnesc eu cu Istvan Kovacs și să îmi arate și mie unde este mâna, unde este henț. Să văd o atingere de mână. Dacă dai 11 metri așa… De ce a ratat? A făcut Dumnezeu dreptatea. Nu am văzut să dai  așa, dai 3 metri  lângă poartă. Nu e vinovat Ivan. I-au ridicat mingea ca să dea greșit”, a completat Becali.

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×