Home > Fotbal > România, zdrobită de Muntenegru în Giulești

România, zdrobită de Muntenegru în Giulești

romania-muntenegru-liga-natiunilor

România a fost zdrobită în această seară de Muntenegru, scor 0-3 (0-1) în a patra etapă a grupei a treia din Liga Națiunilor.

După marcarea golul trei de către Muntenegrezi, tribunele au scandat “demisia” și înjurii împotriva FRF, Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță. De asemenea, numele lui Gică Hagi a fost auzit din tribune, suporterii cerându-l la națională pentru a salva situația din momentul de față.

Muntenegru a deschis scorul în minutul 42 prin Mugosa care a reluat cu capul în plasă centrarea din corner a lui Jankovic. La ultima fază a primei reprize tricolorii au avut o dublă ocazie imensă. Șutul lui Răzvan Marin din marginea careului a lovit tranversala, iar Ștefănescu nu l-a putut învinge din trei metri pe portarul advers.

Mugosa a reușit dubla în minutul 57 cu o nouă lovitură de cap după o centrare a lui Jovovic. Același Mugosa a înscris pentru 3-0 în minutul 63 cu un șut imparabil din marginea careului.

Cu această victorie, Muntenegru acumulează șapte puncte și se află pe locul secund în grupă. România este ultima cu trei puncte.

România va juca următoarea partidă în Nations League în deplasare pe 23 Septembrie contra Finlandei. Muntenegru va juca și ea tot în deplasare cu Bosnia în aceeași zi.

Echipele de start

ROMÂNIA: Niță – Manea, Chiriceș, Burcă, Bancu – M. Marin (76′ Păun), R. Marin (57′ Olaru), Maxim (46′ Tănase) – Ștefănescu (57′ Popescu), Pușcaș, Mihăilă (57′ Sorescu). Selecționer: Edward Iordănescu;

MUNTENEGRU: Mijatovic – Vesovic, Vujacic, Tomasevic, Radunovic – Jovovic (46′ Vukcevic), Scekic (74′ Raickovic), Jankovic (63′ , Savicevic – Mugosa, Krstovic. Selecționer: Miodrag Radulovic;

Arbitrii

Joao Pinheiro – Tiago Costa, Bruno Jesus – Vitor Ferreira (toți Portugalia)

Cartonașe galbene

ROMÂNIA: 23′ Marin, 40′ Burcă, 68′ Marin;

MUNTENEGRU: 38′ Jovovic, 40′ Tomasevic, 81′ Mijatovic;

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×