Home > Fotbal > Panduru, uimit de oferta pe care a primit-o CFR Cluj: „Să-l împacheteze și să-l ducă!”

Panduru, uimit de oferta pe care a primit-o CFR Cluj: „Să-l împacheteze și să-l ducă!”

Panduru-uimit-de-oferta-pe-care-a-primit-o-CFR-Cluj

Basarab Panduru a fost uimit atunci când a aflat despre sumele impresionante care se discută în legătură cu un posibil transfer al atacantului de la CFR Cluj, Daniel Bîrligea (23 de ani), la Parma.

Ioan Varga, finanțatorul echipei CFR Cluj, afirmă că a primit o ofertă semnificativă pentru atacantul Daniel Bîrligea, dar negocierile sunt blocate din cauza modalității de plată propuse pentru suma respectivă.

Oferta inițială ar fi fost de un milion de euro în acest moment, pentru un împrumut pe durata unui sezon, urmată de alte posibile șase milioane de euro la finalul sezonului 2023/2024. Ioan Varga dorește însă o altă distribuție, adică trei milioane acum pentru împrumut și alte patru milioane în vara următoare pentru un transfer definitiv.

Basarab Panduru: „Oferta mi se pare incredibilă”

Basarab Panduru și-a exprimat opinia cu privire la posibilitatea unui transfer al lui Bîrligea în liga a doua italiană (Serie B).

„Nu spunem echipa, că nu e frumos să spunem echipa. Deci CFR are o ofertă, dar nu ştim de unde şi nici nu spunem niciodată sumele. Dar ne place să băgăm în ele, că jucătorul costă 300.000, dar dacă apar oferte de 1 milion, lasă că e bine.

Un milion şi încă 6… Oferta de cumpărare mi se pare incredibilă! Te trezeşti şi cu el după un an înapoi şi e perfect. Oferta e incredibilă! Şapte milioane? Bîrligea nici nu prea a jucat. A jucat pe la început, a mai intrat… Să-l împacheteze şi să-l ducă în Italia!” a declarat Basarab Panduru pentru OrangeSport.

 Cristi Balaj: „Sumele sunt reale”

Cristi Balaj, președintele CFR Cluj, a adus și el comentarii cu privire la posibilitatea ca Daniel Bîrligea să se alăture echipei Parma.

„Sunt discuţii. Mă enervează să vorbesc despre un transfer neanunţat pe pagina oficială. Există discuţii în acest sens. S-a continuat cu discuţia, nu s-a oprit. 

Acelea sunt sumele. Am spus de care sumă e vorba şi au continuat discuţiile. Sumele pe care domnul Varga le-a relatat în presă sunt reale. Nu aş fi spus un cuvânt dacă domnul Varga nu spunea”, a declarat Balaj.

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×