Home > Motorsport > Haas anunță când va prezenta monopostul sezonului 2023

Haas anunță când va prezenta monopostul sezonului 2023

prezentare-monoposturi-sezon-2023

Cu Haas confirmând azi prezentarea monopostului pe care îl vor conduce în acest sezon Kevin Magnussen și Niko Hulkenberg, calendarul este complet. Acesta sunt cele mai importante date în anticiparea începutului de sezon din Bahrain, care găzduiește în 2023 pre-season testing-ul.

Echipa de sub conducerea lui Gunther Steiner a anunțat azi că va fi prima echipă de pe grilă care își va prezenta design-ul mașinii din acest sezon, eveniment care va avea loc pe 31 ianuarie la ora 16:00. Red Bull îi va urma pe 3 februarie, cu o prezentare live din New York, putând fi urmărită cu prietenii din confortul propriei case prin intermediul unui watch party special planificat de echipa austriacă.

În a doua săptămână din februarie, tripletul format din Williams (6.02), Alfa Romeo (7.02) si Alpha Tauri (11.02) le va oferi fanilor o primă privire la monoposturile pentru 2023.

Pe 13.02 cele două echipe cu baza în Anglia, Aston Martin si McLaren, pregătesc confruntarea dintre noul AM Green și emblematicul Papaya într-o lansare în tandem.

Scuderia Ferrari a ales 14 februarie, zi potrivită pentru roșul specific echipei cu baza la Maranello. Cu unul dintre cele mai frumoase monoposturi sezonul trecut, oamenii din echipa de design au o misiune greu de îndeplinit pentru acest an.

Calendarul este închis de Toto Wolff și cei doi britanici de la Mercedes, Lewis Hamilton și George Russell, care vor face cunoștință cu noul W14 pe 15 februarie în timp ce francezii de la Alpine, după câteva zile de vacanță petrecute împreuna, vor vedea ultimii mașina pe care o vor conduce acest sezon (16.02).

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×