Home > Video > Emil Săndoi, la finalul Euro U21: “Colaborarea mea cu FRF s-a încheiat”

Emil Săndoi, la finalul Euro U21: “Colaborarea mea cu FRF s-a încheiat”

emil-sandoi-romania-croatia

România a terminat pe ultimul loc grupa de la Euro U21 cu doar un singur punct după remiza cu Croația. La finalul partidei, selecționerul Emil Săndoi a anunțat că nu va mai continua pe banca selecționatei de tineret.

Naționala de tineret a avut o prestație mult mai slabă la acest turneu final decât ne-a obișnuit la ultimele ediții. Deși am beneficiat de avantajul terenului propriu, nu am reușit să marcăm niciun gol în cele trei partide disputate pe stadionul “Steaua”.

La finalul ultimei partide, Emil Săndoi a declarat că nu îsi reproșează foarte multe lucruri pentru turneul final ratat. A tras câteva semnale de alarme în privința problemelor de la copii și juniori și a dat vina și pe jucătorii slab pregătiți plus accidentările survenite.

Săndoi a anunțat că a ajuns la final contractul său cu FRF și cel mai probabil nu va mai continua la reprezentativă de tineret.

“Este un nivel foarte ridicat, poate nu am fost pregătiţi, jucători accidentaţi, ritm infernal. Cred că am fost deficitari la posesie. Ca selecţie, nu-mi reproşez nimic, poate o lipsă de inspiraţie cu Spania.

Eu termin contractul, acum la final, dar nu cred. Nu m-am agăţat de contracte. Sunt fair-play, vreau să stau cu fruntea sus, cred că avem probleme, la copii, juniori”, a declarat Emil Săndoi la conferința de presă ce a precedat partida cu Croația.

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×