Home > Alte sporturi > David Popovici, mesaj pentru Halep: “Abia aștept să o întâlnesc”

David Popovici, mesaj pentru Halep: “Abia aștept să o întâlnesc”

David-Popovici-simona-halep

David Popovici concurează în aceste zile la Campionatul European de Juniori organizat la Otopeni. Acolo, el a obținut deja trei medalii de aur și una de argint, iar mâine va concura pentru o nouă medalie. Campionul Mondial i-a transmis și un mesaj Simonei Halep, recent întoarsă de la Wimbledon.

David Popovici face senzație la Campionatele Europene de Juniori ce au loc la Otopeni. A câstigat medalii de aur în problele de 50 de metri liber, 200 de metri liber, cu ștefeta la 100 de metri liber și argint cu ștafeta mixtă. El va concura mâine și în finala de 100 de metri liber, acolo unde deține titlul mondial.

Dublul campion mondial i-a întors cuvintele frumoase rostite de Simona Halep despre el aseară la întoarcerea de la Wimbledon.

Popovici: “I-am ascultat sfatul Simonei Halep”

În această seară după calificarea în finala la 100 de metri liber, David Popovici a vorbit și despre declarațiile Simonei Halep la adresa lui. Acesta a spus că arde de nerăbdare să o întâlnească pe fostul lider mondial și că i-a urmat sfaturile transmise de aceasta.

“Cred că am multe de învăţat de la Simona, abia aştept să mă întâlnesc odată cu ea. Nu am văzut mesajul tocmai pentru că, aparent, i-am ascultat sfatul, nu prea citesc absolut nimic ce apare pe internet despre mine, însă mă bucur că a spus asta.

Şi eu sunt un fan de-ai ei şi mi-ar plăcea să ne apucăm să ne urmărim împreună sporturile şi să ne apreciem arta”, a declarat Popovici în această seară.

Simona Halep: “David Popovici va fi cu siguranță mare”

Simona Halep s-a întors aseară în țară după semifinala făcută la turneul de grand slam de la Wimbledon. Ea a fost întrebată la sosirea pe aeroport și despre performanțele reușite de către David Popovici. Fostul lider mondial a vorbit în termeni laudativi despre acesta, fiind convinsă că va reuși lucruri mărețe în carieră.

De asemenea, Halep a mai menționat că mai marii țării ar trebui să facă mai multe pentru sport pentru ca tinerii sportivi să reușească să performeze.

“Este un sportiv excepțional deja și cu siguranță va fi și mai mare. Îl felicit din tot sufletul, știu câtă muncă este și mă bucur tare mult că are încredere în el, se vede că e atitudinea lui și sunt sigur că o să facă lucruri mărețe. Sunt mulți sportivi buni, toți am excelat în domeniul nostru. Sportul în România este destul de OK, poate în gimnastică nu mai e cum a fost, dar eu sper să avem cât mai mulți campioni în curând.

Țara ar trebui să facă mai mult pentru sport, în general și pentru tenis. Din câte știu, Federația nu primește, în continuare, sprijin financiar, absolut nimic și este greu să susții juniorii. Mulți sportivi sunt foarte talentați și se pierd pe parcurs.

E greu pentru orice părinte să investească tot pentru copil fără niciun fel de garanție, pentru că în tenis totul e scump și nu știi dacă se va întâmpla să reușească copilul. Îi dorescă să rămână calm, să ia toată dragostea oamenilor, să nu asculte absolut nimic altceva și să ia doar ceea ce simte”, a declarat Simona Halep.

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×