Home > Fotbal > LIVE TEXT | Cupa României: CSA Steaua – Rapid

LIVE TEXT | Cupa României: CSA Steaua – Rapid

csa-rapid-cupa-romaniei

CSA Steaua și Rapid se vor întâlni în seara aceasta pe stadionul Ghencea în etapa a doua a grupelor Cupei României. Partida va putea fi urmărită livetext pe Sportpost.ro și pe Prima Sport 1, respectiv Digisport 1. 

« de 3 »

UPDATE 21:00 – Coregrafie SUD Steaua

Suporterii celor de la CSA Steaua au afișat o coregrafie pe toată peluză ce o infățisează pe Themis, zeița justiției în mitologia greacă. Mesajul coregrafie este o nouă remarcă la adresa celor de la FCSB: “Soarta nu iartă trădătorii”

UPDATE 19:30 – Giuleștenii au ajuns la stadion

După un drum de aproximativ 2km fără incidente notabile, suporterii rapidiști au ajuns în Ghencea. Aceștia urmează să intre în următoarele minute în Peluza NORD care le-a fost toată rezervată.

UPDATE 19:00 – Echipele de start

CSA Steaua: Pop – Maftei, Beța, Vîrtej, Ilie, Dobrescu – Sierra, Bărbulescu, Drăghici – Boiciuc, Chipirliu. Antrenor: Daniel Oprița;

Rapid: Drăghia – Onea, Cristea, Grigore, Borza – Kait, Albu – Papeau, Cîrjan, Pănoiu – Stan. Antrenor: Cristiano Bergodi;

UPDATE 18:30 – Suporterii rapidiști au pornit spre ghencea

Cei 5.000 de suporteri de suporteri rapidiști au pornit în corteo de lângă mall Plaza și se îndreaptă către stadionul din Ghencea. Aceștia vor sta la Peluza NORD, acolo unde au primit întreaga peluză.

« de 3 »

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×